Våra behandlingar

Hos våra rostskyddsstationer kan vi erbjuda rostskyddsbehandlingar i olika omfattningar, allt beroende på din bils specifika behov.

Varje behandling utförs på sitt speciella sätt beroende på bilmodell. Med utvalda rostskyddsprodukter för de olika detaljerna får du en anpassad behandling som passar just din bils krav. Swerusts kunniga och vänliga medarbetare ger gärna vägledande information om passande rostskyddsform. Följer du sedan upp med en årlig trygghetskontroll är risken minimal att du går i rostfällan.

Se filmen som förklarar hur rostskydd kan skydda din bil samt hur en rostskyddsbehandling går till.

Våra rostskyddsstationer jobbar med varumärkena Noxudol och/eller Mercasol som båda är utvecklade och tillverkade i Sverige. Noxudol innefattar en serie lösningsmedelsfria rostskyddsprodukter som tar hänsyn till miljön. Mercasol-serien erbjuder en bred variation av traditionellt lösningsmedelsburna rostskyddsmedel av hög kvalitet.

Bakom varumärkena Mercasol och Noxudol står kemiföretaget Auson AB som har tillverkning och huvudkontor i Kungsbacka. Genom ett nära samarbete och kontinuerlig forskning och utveckling kan vi erbjuda ett långtidsverkande rostskydd väl rustat för vårt tuffa nordiska klimat.

Läs mer om produkterna på Ausons hemsida